Reggeli ötletek minden napra

Reggeli maradékból

2015. április 02. - Katonaévi

reggeli_maradekbol.JPG

Ugye, veletek is előfordult már, hogy nem tudtatok mit kezdeni a maradékkal? Előző nap még jóízűen falatoztátok, de másnapra már kicsit állott, kicsit megdermedt állapotban nem tűnt annyira jó választásnak. Hát nálam is megesik ez néha, így egyik reggel gondoltam felhasználom a reggelihez az előző napi párolt zöldség maradékát. Nézzétek meg, hogy "újítottam fel" a már kidobásra váró megmaradt ételt. 

 

Hozzávalók: 

  • Maradék zöldség 
  • Vaj
  • Tojás (mennyiséget nem írok, mert a maradék mennyiségétől függ)

Elkészítés: Egy pici vajat forrósítsunk fel egy tapadásmentes serpenyőben, majd adjuk hozzá a maradék zöldséget. Amíg melegszik a zöldség, a tojásokat verjük fel egy tálban. Amikor már jól átforrósodtak a zöldségek, öntsük rá a tojást és közepes hőfokon süssük, amíg a tojás megkeményedik (rántottásodik). Sózzuk ízlés szerint, 

Elkészítési idő: 10 perc 

Jó étvágyat! :) 

Ha tetszett a ötlet, kövess a Facebook-on is, hogy ne maradj le a legújabb receptektől! 

A bejegyzés trackback címe:

https://reggeliotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr957319228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása