Reggeli ötletek minden napra

Ezt reggelizik a Hollywood-i sztárok

A következő összeállításból megtudhatjátok, mit fogyaszt reggelire Jennifer Aniston, Justin Timberlake vagy éppen Fergie.

2015. február 15. - Katonaévi

celebs_breakfas.jpg

Hollywood üdvöskéi mindig remekül néznek ki, ezért mi nagyon irigyeljük őket. Persze néhány lesi fotóból kiderül, hogy bizony ők sem tökéletesek, de narancsbőr ide, egy kis kibuggyanó hurka oda, azért valljuk be, elhízott külföldi celebbel nagyon ritkán találkozunk. 

Persze nekik könnyű dolguk van, hiszen rakat szám veszik őket körül táplálkozási és életmód tanácsadók, akik tudják, hogy a reggeli nagyon fontos, legyen szó bármilyen diétáról.

A következő összeállításból megtudhatjátok, mit fogyaszt reggelire Jennifer Aniston, Justin Timberlake vagy éppen Fergie.

 

Justin Timberlake

Az énekes a Bon Appetit magazinnak elmondta, hogy 2 kedvenc reggelije van: az egyik a gofri mogyoróvajjal és lenmaggal, a másik pedig a tojásrántotta. Nos, ezek nem sok zöldséget tartalmaznak, de egy férfinek ez megbocsátható. A tojás és a lenmag remek választás, és a gofri sem rossz, ha teljes kiőrlésű lisztből készül.

Jennifer Aniston

Carrie Wiatt -aki több celeb, köztük Jennifer Aniston táplálkozási szakértője- elmondása szerint Aniston kedvenc reggelije a csirkehúsos omlett, szigorúan csak tojásfehérjéből, megspékelve egy kis avokádóval és parmezánforgáccsal. Ezt azt hiszem, minél előbb ki kell próbálni J

Hilary Swank  

A színésznőnek is természetesen táplálkozási szakértő segít megtartani karcsú alakját. A millió dolláros baby kedvence Oz Garcia szakértő szerint Görög joghurt vegyes bogyós gyümölcsökkel és szeletelt mandulával. Ez bizony egy tökéletes és ízletes reggeli.

Fergie

A vagány énekesnő kétség kívül tökéletes alakkal rendelkezik. Fergie legkedveltebb reggelije sovány túró paradicsommal. Nagyon finom, egészséges reggeli, de én ehhez azért még egy kis pirítóst el tudnék képzelni.

Julia Roberts

A Micsoda nő edzője, Kathy Kaehler merész módon újraértelmezte a zabpelyhet. A megszokott édes ízeket, sósra cserélte, a gyümölcsöket pedig tojásra és avokádóra. Sőt, hogy ez a már egyébként sem hétköznapi reggeli még különlegesebb legyen, azt tanácsolja: víz helyett húsleves alap lében főzzük meg a zabpelyhet. Valószínűleg ezt teszi Julia Roberts is, hiszen ezt az igazán összetett és laktató reggelit vallja favoritjának. 

A bejegyzés trackback címe:

https://reggeliotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr927177779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2015.02.16. 13:15:52

Velvet - Gumicukor - Cindy Crawfordot ráncos hassal fotózták
velvet.hu/gumicukor/2015/.../cindy_crawfordot_rancos_hassal_fotoztak/
3 napja - Cindy Crawfordot ráncos hassal fotózták - Divattörténeti fotó szagát érezzük, ... David Beckham szakálla ebben a pillanatban lett tökéletes.

CINDY KE IS BISZTOSS SOK MÉZET SZÜRCSÖLT, AZÉ LETT RÁNCOS ANNYIRAHHH ! :o)))))))

Stenonis 2015.02.16. 15:41:53

Füstölt szalonna, fokhagymával és lágy kenyérrel.
Után tej.
Nagyon finom és egészséges reggel, továbbá nem dől ki az ember 1 óra ásás után...
süti beállítások módosítása